Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V marihuaně je okolo 50 rozpoznaných karcinogenů, ale jinak je jeji kouření zcela zdraví prospěšné.

0 1
možnosti
Foto

Paní Havelková, kromě toho faktu, že využití léčebného potenciálu marihuany nemusí být nutně spojeno s jejím kouřením a ani nic takového v článku netvrdím (takže nevím, jaký smysl má mít tento Váš komentář zrovna pod mým článkem) - bych k tomu dodala snad jen výsledek dalšího výzkumu (tentokrát z University of Colorado - zprostředkovaně pak skrze Kliniku adiktologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy) a to, že:

Složení konopného kouře snižuje některé z karcinogenních procesů, zatímco kouř z tabáku některé z těchto procesů podporuje. Celý text (Kouř z konopí a tabáku nejsou stejně karcinogenní) pak zde:

http://www.adiktologie.cz/cz/articles/detail/78/67/Kour-z-konopi-a-tabaku-nejsou-stejne-karcinogenni či v originále:

Cannabis and tobacco smoke are not equally carcinogenic, zde:

https://harmreductionjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/1477-7517-2-21

3 0
možnosti
VV

Nebyl to vysledek Harvardskeho fondu pana Kozeneho? ;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

I kdyby to tak bylo, pane Vokoun, jak píši hned v úvodu - na obsahu té Harvardské studie konec konců vůbec nesejde - o té článek není (což jistě víte, pokud jste ho četl) :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik