Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abyste měla odvahu se vzdát své třeba nepovedené minulosti a chtěla začít fungovat v něčem novém (třeba v novém vztahu) musíte mít 100 procentní jistotu, že opravdu všechno co nyní děláte a ještě dále později uděláte a rozbouráte, bude mít pro vás nějaký NOVÝ a očekávaný smysl (a nebudete mít šanci toho později litovat).;-)

0 0
možnosti
Foto

Právě, že tuto jistotu ale člověk nikdy nemá, obzvláště, pokud jde o vztahy. Kdyby se člověk stále držel jistot, tak se nikdy nikam neposune. Jisté přeci není nikdy nic :) A ne nadarmo se říká, že risk je zisk :) Já ten článek napsala například z toho popudu, že odlétám do neznámé země. A ač se na jednu stranu těším, samozřejmě mám i strach z neznámého, z toho, jak to vše zvládnu.. ale kdybych se tím strachem nechala ovládnout, tak budu celý život sedět doma na zadku a maximálně tak litovat toho, že jsem se nikdy neodhodlala :) Kdo čeká na 100% jistotu, tak se nikdy nedočká :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik