Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J95a32n 52G33o12e55t66z

25. 8. 2016 10:44

Bůh není. A ani v nás není nějaká (boží) síla. Po celý život je pouze třeba se čistě pragmaticky chovat a pragmaticky spoléhat na pomoc, znalosti a zkušenosti své rodiny a svého rodu. A hlavně nevěřit nikomu.

0 0
možnosti
OK

Nevěřit nikomu je evolučně velmi nepraktické.

4 1
možnosti
ZB

Karma.Velice dobře napsáno.Víra v "něco" co nás přesahuje, by měla lidi spojovat a zatím je odděluje a je zneužívána ideology k zabíjení "těch druhých,co věří špatně".Historie křestanství je plná mrtvých,přesto.že má jít udajně o náboženství lásky.To samé islám,kdy náboženští fanatici zabíjejí i dnes.Denně lze číst na blogu plky "křestanu" utočící na muslimy a jejich víru.A jejich autoři to myslí hrozně "dobře".Nepřítelem těchto bojovníku je nakonec i moudrý papež František,který nehlásá nenávist proti muslimum,ale hledá v každém člověku,bez ohledu na náboženství,ve které věří,to dobré co by nás mělo spojovat...

6 1
možnosti
MD

Kdyz jeden nema pravdu v podstatnem, nema ji v nicem. Ovsem, jeho vec.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik