Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vase uvaha o vlastnim zivote a jeji zavery, jsou zakladnim pilirem dobre spolecnosti. Zacinate konecne hovorit a diky za to, o osobni zodpovednosti za svuj zivot. Strach, o kterem pisete, je ukazem spolecnosti, z ktere jsme se osvobodily.

Hovori k vam obcan, ktery se od teto spolecnosti osvobodil kdyz mu bylo 30 let. Dnes, po padesati letech vam mohu vypravet co je to byt clovek, ktery bez strachu a bazne hledi v osobni budoucnost. Preji kazdemu obcanu CR, aby tu schopnost si vytvorit zivot podle sve zasluhy nasel a aby republika mu dala spravne podminky. Bez jakekoliv ideologie, kde jeji jmeno konci na ...ismus. .

2 0
možnosti
Foto

Děkuji a gratuluji k tomu, že jste tu odvahu měl, když na to mnozí nedokázali ani pomyslet R^ Dnes jsou ty podmínky zcela jiné a přesto lidé stále žijí v zajetí strachu, skoro jako by se nic nezměnilo..

0 0
možnosti
OF

Kdo je úzkostný, nebo má sklon k depresím, nikdy moc pozitivní nebude.

A to je dnes spousta lidí. Nicméně , každý si to může uvědomit a hledat ty chyby hlavně u sebe.Sebevědomých,pozitivních, slušných a při tom skromných lidí je málo.

Možná jedno vylučuje druhé.Jinak vaše úvahy se mi líbí, zdá se , že to máte v hlavě

srovnané.Karma.;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :) Jinak ty úzkosti a deprese se poslední dobou ve společnosti rozmáhají pomalu jak nějaká nákaza.. ale myslím si, jak píšete, že to má právě co dočinění s tím, že se mnoho lidí nachází v začarovaném kruhu hledání problémů jinde, než uvnitř sebe.. s tím se pak těžko nějak pracuje :)

0 0
možnosti

Ivanko, mnohé z toho, co píšete je pravda. V rovině racionální je každé naše rozhodnutí potřebné podložit naší důvěrou k našemu rozhodnutí a dojdeme k poznání, že víra i hory přenáší. Ačkoliv mnohé se dá vysvětlit ohledně přitažlivosti naší biologií, je třeba ve Vaší terminologii přidat to, že k rozumum musíme přidat i srdce. Prožít tu svoji důvěru v náš úspěch. Markantní je to u sportovců, kteří díky tomuto přístupu dosahují takřka nadlidských výkonů.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi :) Tohle téma jsem trochu nakousla v tom minulém článku. A co se týče těch sportovců, geniální je v tomto ohledu - tedy mentálním tréninku, např. plavec Michael Phelps :) A výsledky mluví za vše... R^

0 0
možnosti
MK

Je jednodušší hledat chybu u jiných než u sebe.

2 0
možnosti

Samozřejmě! Ale to nemá pro nás budoucnost! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik