Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná kdyby autorka nebyla profesí právě mzdovou účetní a neznala zákony matematiky, možná by způsob jejího myšlení byl poněkud volnější. Takhle mi připadá až příliš svázaná a bude jí trvat poměrně dlouho než se všemi úskalími úspěšně prokouše. Přeji slečně autorce hodně úspěchů. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Možná byste se divil :) Jen si myslím, že kdybych napsala, jak to skutečně je, tak by to tady mnozí čtenáři nepobrali :) A to není můj cíl, nepsala jsem to proto, abych někomu dokazovala kde jsem na své cestě.. ale proto, aby to pokud možno pomohlo co nejvíce lidem. A paradoxně, všechno ve vesmíru funguje na základě logiky... což například pro mě bylo naopak úžasné zjištění oddělující tyto skutečnosti od pouhého "ezoterického cítění". Ale je samozřejmě také spousta věcí, které náš mozek není nikdy schopen rozumově obsáhnout... a je třeba na ně nahlížet jinak.. to máte pravdu a myslím, že to je největší boj nás všech, protože mozek a naše zažité vzorce myšlení se stále hlásí o slovo :) Děkuji Vám a přeji hezký den :)

1 0
možnosti

Ivanko. v co člověk doopravdy věří, to se stane! Ale nesmí věřit jen na půl s pootevřenými zadními vrátky! A zdaleka nejde jen o partnera. To platí ve všem! I v důvěře Bohu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Nelze než souhlasit :) A přesně o tom ten článek je... jak ráda říkám, vesmír neslyší "možná" "snad" "asi"... vesmír slyší jen ANO/NE... nic nelze dělat polovičatě :)

1 0
možnosti
Foto

Svět a budoucnost je "prostor variant" :)

1 0
možnosti
Foto

:-) pravda pravdoucí... teď jen ta disciplinovanostR^:)

3 0
možnosti
Foto

S tou bojujeme tak trochu všichni :)

0 0
možnosti
Foto

J89a15n 84Š78i94k

11. 10. 2018 19:44

Myslím, že lidé dopad svých myšlenek strašně podceňují. Jenže myšlenka je na prvopočátku úplně všeho. Našich vztahů, věcí, které nás obklopují, také válek, koncentračních táborů, zkrátka všeho dobrého a špatného. Proto bychom se měli ve svých myšlenkách soustředit jen na ty hezké věci. Zkrátka udržovat krb svých myšlenek čistý. Moc hezky jste to vystihla. Přeji hezký večer

4 0
možnosti
Foto

Je to jak říkáte. Když tohle člověk pochopí, zjistí, že přežije jen to, čemu bude dávat energii. Ať je to dobré nebo špatné :) Děkuji, i Vám hezký večer :)

2 0
možnosti

P15e63t11r 31L57a43n60g81e61r

11. 10. 2018 19:30

Zajímavé. Karma

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik