Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já nevím, mám z toho článku dojem, že se sama bojíte, jsouce sama onou bázlivou ovečkou - protože si v jednotlivých odstavcích doslova protiřečíte; jediné co z toho lze vyčíst jsem konstatoval, a navíc jedním článkem popíráte druhý - co z toho asi vyplývá? Neznalost, nepochopení, namyšlenost - já nevím, jen konstatuji, pravdu asi víte pouze vy. :-)aRv

2 0
možnosti
MK

Kde například jste našel rozpor?

1 0
možnosti
MK

Karma.

Celkově s Vámi souhlasím.

Je to v podstatě boj o moc a o ZDROJE, které se pomalu stávají nedostatkovým zbožím. S rostoucím počtem obyvatel planety se celá situace bude zhoršovat.

V článku jste racionálně pojmenovala CO. Druhá stránka věci však je, JAK to realizovat. Nemyslím si, že jde o triviální věc - spousta lidí NEŽIJE podle svých představ, i když Vám asi řada z nich sdělí, že ví, CO by měli pro své štěstí dělat.

1 0
možnosti
MK

Jenom bych ještě dodal, že pro výrazně vyšší kvalitu života není nutné vyloženě užívat si každou minutu života, často postačí omezit negativní pocity na přijatelnou mez. Kterou má každý samozřejmě jinou.

0 0
možnosti
MJ

Pěkně jste to napsala.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Sportovně založená mzdová účetní se zájmem o média, jejichž studium ji od médií naopak odradilo. I přesto má občas potřebu vyjádřit se k některým aktuálním věcem a to i přes občasnou nelibost ostatních, jelikož její témata jsou často dost kontroverzního rázu :)

Seznam rubrik